Bröd är så mycket mer än den klassiska limpan. Du kan baka surdegsbröd, fikabröd och annat gott som surdegsknäcke. Bageriet och alla produkter är certifierat ekologiska.  För hemmabagaren kan vi tipsa om ekologiskt vetemjöl och ölandsvetemjöl från Grupe&Meyer och rågmjöl odlat på Källunda Gård och malt på bageriets egen stenkvarn.

Tips på brödsorter från Brödlabbet: 

 

Brödlabbets signaturbröd av råg och vete, med fyllig och komplex surdegskaraktär.

 

Ett luftigt och rustikt surdegsbröd bakat på en blandning av lantsiktat och finsiktat vetemjöl.

 

Rågsurdeg och rostade valnötter i en magisk kombination.

 

Ett extra saftigt och hållbart bröd med skållat mjöl av naket korn, rostade sesamfrön och vetesurdeg.

 

Ett härligt bröd med russin, pumpafrön, sesamfrön samt bovetekross.
Det lite hälsosammare valet

 

Vetesurdegsbaguette med mycket smak och knaprig skorpa.

 

Vi bakar tre sorters frallor. Vete, råg med frön och korn&sesam. Underbara till helgfrukosten!